För gamla hundar

Lite tips till er som har gamla å stela hundar.

Nummer ett är ett täcke, ngt jag köpte till isak för ett par vintrar sedan och som vart guld värt. Bra i regn, kyla, fukt & blåst!
Isak har ju oxå ätit lite mediciner sedan en tid tillbaka bla Rimadyl (från veterinären) för lederna i samband med preparat med Glukosamin. han åt länge tabletter för människor vilket fungerat bra, men nu det senaste tyckte jag han behövde ngt mer, ngt fö hundar som de lättare kan ta upp och började då med BioGlukosamin från hälsokosten. Nu har vi dock bytt igen för jag ville pröva ngt nytt och hjar fått uppfattningen om att detta nya är lite kraftfullare : Glukosamin Complex special från Lillhägna. Jag får återkomma om hur detta fungerar=)

Det sista tipset är vetekudden. Provade detta i vintras/våras men det tyckte han inte om fick nästan tvinga honom att ligga still å låta värmen från kudden verka men icke. Nu somnar han i min säng & ligger helt stilla med detta på...kan ju tillägga att han inte brukar villa ligga i min säng ngn längre stund.*ler*

Ha det så bra & många kramar från oss

Apporteringskurs

6-7 september blev det änrligen apporteringskurs!! Tanken var att det skulle blivit av i maj men de fick ingen instruktör så det gick i stöpet. Men nu blev det alltså av, en jättefin helg, två helfagar tillsammans med Anders Jönsson. det var ordentligt kallt på mornarna men solen visade sig & dagarna var klara & fina. Kursen hölls i Gällö och var avsedd för nybörjare. Det var jääteroligt verkligen och Isak hängde i riktigt bra. Men det viktigast var ju att man fick bra tips & se de andra göra. Dag två vart det lite sök på vilt=) Hehe ja man kan ju säga att det var detta Isak hade väntat på. Av sex eller sju apporter tog han alla utom två tror jag, sen bröt jag för att han inte skulle vara trött. Inga problem alls. ojoj va taggad han var att få komma iväg,...han kände ju att luktade ordentligt med vilt överallt. Så nu håll till godo med fina bilder.

Vackert värre







Maria, Smulan & hennes matte och Abbes matte. det är hemskt men jag kommer
knappt ihåg vad de andre hette.Men hundarna kommer man ihåg, visst är det skumt=)

Abbe



Gurra & Soya in action

Tror det är flaten Anja som är lite skeptisk till haren

Ludde väntar på sin tur




Isak på gång =)








Linjetag, och en väldigt energisk liten flat-tjej =)







 Ibland får man rycka in som båtkarl





Underbara bild =)

















lilla lilla soya....hehehe






Ja det var två riktigt fina dagar och jag har lärt mig en hel del. Fått mkt bekräftat
och tänkt om en del oxå. Mest av allt känner jag att det var ngt jag vill pyssla mer med och
definitivt ngt som nästa hund ska få utsättas för *ler*. Måste så här i efterhand oxå säga att jag är
rätt sugen ¨på en jakltabbe. Helt underbara små krutpaket. Så den framtida tollaren får kanske dela boatsd med en sådan, och en bullterrier och dobermann, corgie, basset fauve....mer mera med mera. Ja det är mkt man är sugen på hehehe. Förresten, behöver jag säg att Isak inte gick i vattnet? Bra att man får låna Soya ibland=)

Tack å hej leverpastej!!


PUSS

Specialen 2008

Ja då har man äntligen fått fatorn inkopplad igen efter nästan två månaders väntan,. det betyder att jag nu till slut kan lägga upp lite bilder från specialen. Så här kommer en redogörelse för vår tur neröver, innan dess hade familjen betående av mamma, pappa & Amanda varit här i Östersund, jättemysigt med lite semester tillsammans.

 När vi sedan styrde kosan mot Stockholm & Gålö vart vi lite oroliga att det skulle blir för varmt under helgen. Det var nästan så att man bad om lite lite regn bara för att balansera upp & rensa luften lite. Men att det skulle regna så mkt, trodde jag aldrig! Men det var ju tur att merparten av utställningsdagen fick uppehåll. Herregud det riktigt dånade på förtältet, vi kunde knappt höra vad den andre sa=).

Stoor snigel


Först och främst ska jag säga att jag inte är helt säker på alla namnen nu när det gått så lång tid. Så är det fel ngnstans så får ni ha överseende, men kom gärna med rättelser så att jag får det rätt=)

Agrosofen Annika och Impa

 och Agrosofen Helen och Fina


Fick oxå träffa Johanna & Remus


Faster Meta & Tasse








"Va lång tid allt tar...jaja jag tar väl en paus då"


Supporten. Stackars Soya blev helt utmobbad av alla tollare, inte lätt att komma som ensam svart hund =(



Då var det dags för mig & isak att gå upp i ringen. Och i likhet med förra årets special gör vi det tillsammans med Katta och goa Greven.Tyvärr gick det inte så bra för oss. Vi fick inget Hp & blev heller inte placerade. Lite tråkigt. Även fast domaren var nästintill lyrisk över Isak så kände han inte att han kunde ge ett Hp pga av att han inte är ren i gången, vilket han påpekade antagligen berodde på åldern. Visst gör vi detta bara som en kul grej & det var jätteroligt att vi fick så bra kritik & att bara få vara med. Men jag reagerade lite i efterhand på det han sagt , det är ju ändå en veteranklass och då får man kanske räkna med att en del hundar i rör sig så smidigt, eller? Han tyckte dock att Isak var fantastisk i stående =). När vi gick därifrån tyckte han att vi ändå skulle ta med oss priserna på andraplatsen för det var han värd. hihi, gulligt.

Lite dåliga bilder på oss






Godis? Var var ?? Ge mig!!!

alltid bilder på mig bakifrån.....trevligt.....


Nu följer lite blandade bilder



Me like him=) Lauvstuas hmmm....är det Shanty? eller var det Mascot? ja jag kommer inte ihåg.Snygg är han iaf.

Visst är la detta Lönnlövets Toffee? Oxå en favorit =)




lilla lunsen







Glada vinnare=)


Amanda i "Barn med hund! Jätteduktig var hon =) Goooo Manda!!!









Generationskort. TYvärr fattas Ållie Isaks dotter på bilden.
från vänster: Isak, Etta, Toppa & Glada. Isak fick sig en liten åthutning av tjejerna
så det är därför han ser lite besvärad ut =)



Tacl alla för en jättefin Special! Vi ses igen nästa år!!!

RSS 2.0