Vi ses i Nangijala.......

Älskade Isak. Den 18e september 2009 fick Isak somna in. Han hade under en kortare period varit krasslig och de två sista dagarna var det kort och gott inte roligt att vara hund längre. Beslutet fattades och vår älskade käre prins fick med värdighet somna in i vår famn.  Tomheten är påtaglig men det var det bästa för honom. Nu lyser han upp tillvaron där uppe. Vi ses på andra sidan regnbågsbron käre vän, du fattas oss men platsen i våra hjärtan har du för alltid. Isak blev 17 år, 3 månader och 18 dagar.

foto: Håkan Gulliksen


Denna dagen ett liv

Hej hopp!!
Tänk vad tiden går=). Nu har hösten kommit och det nya jobbet har påbörjats.
Isak ochj ag bor som sagt numera hemma hos vår kära familj på smögen. Back to  the crime scene eller vad man nu ska säga =). Vi har hunnit med en special, dock ställde vi inte upp iår eftersom Isak inte hade ngn större lust. herregud han börjar ju bli gammal nu hehehe. Men oj va kul att det gick så bra fö alla andra och vädret var ju kanon. Tack värmland för ett fantastiskt fint genomfört arrangemang.

Igår kom tollartidningen hem i brevlådan också, å denna gången var vi med. Fick i sommar en förfrågan om jag ville skriva några rader om isak. Om jag ville!! självklart Gud va skoj. Trodde det skulle vara hur lätt som helst, men icke. Oj va svårt. höll på länge å knåpade,......själv tycker man ju att alla små grymtningar, rullande å annat bus e hur gulligt som helst. Men kanske inte för ngn annan att läsa, eller? okej jag vet att vi alla är lite hundnördar och tycker att mkt sånt e kul men det finns kanske gränser=) Tillslut i sista stund fick jag iväg ett litet bidrag. Resultatet går att läsa i Tollartidningen som igår som sagt.

Isak är heller inte på topp just nu. Snacket har gått om att han kanske ska få göra ett avslut snart. Igår hade han en dålig dag men kom sig igen på kvällen och imorse var dte som vanligt igen. Det är svårt detta eftersom han i regel inte visar tecken på obehag. Han har ju sina "vanliga" problem som han klara av fint, men då å då kommer det ngt extra. Ja vi tar en dag i sänder och kollar vad vi kan göra för honom. Självklart ska han INTE lida den punkten är vi alla klara på men eftersom han är en levande varelse vill man ju heller inte ta för "lätt" på't heller utan man gör allt man kan inom rimliga gränser. Ja vi får helt enkelt ha ögonen på honom så får vi se hur det utvecklas. det vore ju underbart om han kunde somna in av egen förmåga eller vad man ska säga.

Ha det gött nu allesammans å jnut av dagen =)


puss puss

RSS 2.0