Specialen 2008

Ja då har man äntligen fått fatorn inkopplad igen efter nästan två månaders väntan,. det betyder att jag nu till slut kan lägga upp lite bilder från specialen. Så här kommer en redogörelse för vår tur neröver, innan dess hade familjen betående av mamma, pappa & Amanda varit här i Östersund, jättemysigt med lite semester tillsammans.

 När vi sedan styrde kosan mot Stockholm & Gålö vart vi lite oroliga att det skulle blir för varmt under helgen. Det var nästan så att man bad om lite lite regn bara för att balansera upp & rensa luften lite. Men att det skulle regna så mkt, trodde jag aldrig! Men det var ju tur att merparten av utställningsdagen fick uppehåll. Herregud det riktigt dånade på förtältet, vi kunde knappt höra vad den andre sa=).

Stoor snigel


Först och främst ska jag säga att jag inte är helt säker på alla namnen nu när det gått så lång tid. Så är det fel ngnstans så får ni ha överseende, men kom gärna med rättelser så att jag får det rätt=)

Agrosofen Annika och Impa

 och Agrosofen Helen och Fina


Fick oxå träffa Johanna & Remus


Faster Meta & Tasse








"Va lång tid allt tar...jaja jag tar väl en paus då"


Supporten. Stackars Soya blev helt utmobbad av alla tollare, inte lätt att komma som ensam svart hund =(



Då var det dags för mig & isak att gå upp i ringen. Och i likhet med förra årets special gör vi det tillsammans med Katta och goa Greven.Tyvärr gick det inte så bra för oss. Vi fick inget Hp & blev heller inte placerade. Lite tråkigt. Även fast domaren var nästintill lyrisk över Isak så kände han inte att han kunde ge ett Hp pga av att han inte är ren i gången, vilket han påpekade antagligen berodde på åldern. Visst gör vi detta bara som en kul grej & det var jätteroligt att vi fick så bra kritik & att bara få vara med. Men jag reagerade lite i efterhand på det han sagt , det är ju ändå en veteranklass och då får man kanske räkna med att en del hundar i rör sig så smidigt, eller? Han tyckte dock att Isak var fantastisk i stående =). När vi gick därifrån tyckte han att vi ändå skulle ta med oss priserna på andraplatsen för det var han värd. hihi, gulligt.

Lite dåliga bilder på oss






Godis? Var var ?? Ge mig!!!

alltid bilder på mig bakifrån.....trevligt.....


Nu följer lite blandade bilder



Me like him=) Lauvstuas hmmm....är det Shanty? eller var det Mascot? ja jag kommer inte ihåg.Snygg är han iaf.

Visst är la detta Lönnlövets Toffee? Oxå en favorit =)




lilla lunsen







Glada vinnare=)


Amanda i "Barn med hund! Jätteduktig var hon =) Goooo Manda!!!









Generationskort. TYvärr fattas Ållie Isaks dotter på bilden.
från vänster: Isak, Etta, Toppa & Glada. Isak fick sig en liten åthutning av tjejerna
så det är därför han ser lite besvärad ut =)



Tacl alla för en jättefin Special! Vi ses igen nästa år!!!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Tur att du fått igång datorn. Tack för alla mysiga hundbilder har saknat dom.Visst var de en fin Gålö helg trots regnet. Saknar er! Kram mamma

2008-10-07 @ 08:24:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0