Sol, sol strålande sol....

våren har kommit till Östersund. Kanske på riktigt den här gången? Ja man vet aldrig med den här staden. Det hade vart helt okej om vintern fortsatt till säg maj men detta hoppandet fram och tillbaka är irriterande. Men nu kanske kanske kan vi få vår. Hur vet man då att det är vår? Jo jag har en liten checklista på det :

1. Tussilagosar
2. Majblommemaffian är ute å säljer
3. Lokala fiken sätter upp sina verandor och uteserveringar
4.Man kan lägga bort Isaks vintertäcke
5. Men det säkraste tecknet är ändå att det finns gräsfläckar som Isak äntligen kan rulla sig på=) Numera orkar han inte rulla sig i snö så därför är lyckan total nu när han kan rulla sig i gräs. Han älskar verkligen det, det är underbart att se hur han ligger och grymtar, gnuggar sig och bara myser.

Här följer lite bilder på våren i Östersund.

image178

image179

image180
What u doing??
image181

Men kom igen då, stå inte bara där!!
image182

image183

Liten paus
image184

image185

In action !!!!
image186

okej nu är jag trött...ge dig!
image187


image188
sniff sniff.. kan inte komma ifrån hur vackra de är tillsammans, med sina vackra färger. det kommer verkligen fram i deras kontraster.
image189

Soya in action
image190
det är sååååå roligt med pinnar
image191

image192

Isak poserar och soya bryr sig bara om sin pinne
image193

Ser ut som om Isak ska tippa över =)
image194

image195

Benen är ihopflätade, dags för en eftermiddagslur.
image196

Del 2

Har upptäckt att äggkartonger oxå är mycket användbara att stoppa godis i.  Ett tips jag fått från Maria H som hon brukar köra med soya är att ta en kesoburk med några godbitar i och trycka en annan kesobruk ner i den. Pringles chipsrör som de får rulla fram över golvet är oxå fin fint att lerka med =)

Tips från Coachen del 1

Här är tanken att jag ska lägga in lite tips på saker man kan göra hemma & ute om lite hjärngympa och tankenötter. Både egna och andras tips. Så har ni ngt bra att komma med så säg till bara.


En sak som Isak tycker är rolig som tusan är att gömma godis eller mat i ett litet paket av toarulle oc pappaer, väl inslaget så att han har att göra en stund. dett fungerar INTE på en hund med hela tandraden i behåll och som har lite mer tryck i bettet, bara s ni vet =)

Sen är det ganska bra att lägga lite av maten i en sån där boll med hål i så att de får kämpa lite för käket.

Återkommer med mera =)


Besviken

Ja det ser inte ut att bli ngn kurs i dagsläget. den skulle ha startat denna veckan,. men vi har inte hört någonting. Kontaktade dem för ett par veckor sedan å det enda de kunde säga var att Nej vi har inte besämt datum ännu. Dåligt tycker jag, dett har vi sett fram emot så länge nu. Jaja dte är bara att hålla tummarna.

Isak ramlade idag oxå, nej det är ingen fara. Han slog i hakan i marken när vi lekte. Rullade iväg en boll och han fick ngt ryck och var tvungen att ruska ordentligt på huvudet, å han har ju inte den bästa balansen så han drattade omkul rätt på käften. Såg rätt komiskt ut, det för först när han kom springande med sin älskade boll i munnen som jag såg att det droppade blod från hakan, stackars liten, men inte brydde han sig om det =) Bara jag som ville sätta ett litet plåster, hahaha nej skoja bara. nu har han en söt liten bula.

Verkar i alla fall som att våren kommit hit till staden som gud glömde och om en månad är det dags för utställning på travet här i stan. Förra året gick det fin fint, vetkl 1, bhkl 2, ck....an blev ju BIR veteran, men eftersom dt oftast är så att han är allena i sin klass så brukar det ju bli så =) hahaha men det håller vi tyst om. kul är det i alla fall för det är en sån stor tävling med så många olika raser att titta på. Så nu hoppas vi bara på finr väder så att vi kan ta med go fika  bara mysa. Självklart ska Soya med husse & Matte med (Gurra o maria) och Mia ska givetvis oxå med å hejja på oss=)

Påsk, vinter och antagligen mer Teneriffa

Ja påsken spenderades i Östersund med en dagsutflykt te Andersön med korvgrillning och sen middag på kvällen. Håll till godo:

image165

image166


Teet frös snabbt. hihi iste =)
image167

image168

image169

image170
G & M dividerar om hur vi ska gå
image171
 hrm, Gustav är lite macho
image172

image173

image174

image175

image176

image177

RSS 2.0