Vackert

346982-6Äntligen är det fint väder på gång! Både igår & idag tod jag o hundarna en hrärlig promenad i solen på förmiddagen. underbart nu känns det som om man kan komma igång å göra lite nytta både med Isak & sig själv. har inte haft ngn lust eller ambition alls förut när dte vart så mkt att göra å vädret vart kasst. Men nu sk avi börja träna lite mer. läste en artikel om en tjej som hade en döv hund som var fantasisk på bland annat agility, och hon pratade mkt om det tysta samspelet och man fick lite tips & ideer. Kn man bra å få ngt konkret att jobba med, med Isak. Sen är det inte helt fel att pröva den metoden på Soya (kompisarnas labbe som jag é dagmatte te) oxå även fast hon hör. det är lite jobbigt ibland att va ute på promenad å köra en typ av komando till henne & en annan till isak. Dessutom är det nog bra att få ett mer tydligt samspel oss emellan så att isak inte blir förvirrad.

I samma tidning stod det även om en fantastisk hund på 18 år!!! =) Som mådde hur bra som helst, kanske inte var så pigg på långa promenader alltid men ändå. hon hade även på eget bevåg skaffat & fött fram en kull friska valpar vid 12 års ålder & genomgått en stoor operation vid 15. Cooolt!! En annan sak, Sveriges äldsta hund är förövrigt 23 år gammal. det får iskas snart 16 år att blekna=) Ta hand om er alla, dags att plugga lite mer innan det blir mer promenader ute =)

Kommentarer
Postat av: Vildandsmamman

Vilken häääärlig bild på Isak :);)

2008-01-30 @ 17:28:17
URL: http://www.vildandens.com
Postat av: Annika

Vad roligt att få läsa om Isaks historia! Och bilden talar sitt tydliga språk - han har verkligen glimten i ögat fortfarande! :-)

2008-01-31 @ 12:52:16
URL: http://www.agrosofen.se
Postat av: Matilda Martinsson

Såå kul att läsa det du skrivit i vår gästbok! Isak är värkligen en superfin 16-åring!

Om jag inte minns fel så var det er vi träffade på tollarspecialen, jag tyckte att Isak var så lik Otto kommer jag ihåg :).
Ha det bra!

mvh Matilda med Otto & Tipsa

2008-01-31 @ 17:05:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0