Besviken

Ja det ser inte ut att bli ngn kurs i dagsläget. den skulle ha startat denna veckan,. men vi har inte hört någonting. Kontaktade dem för ett par veckor sedan å det enda de kunde säga var att Nej vi har inte besämt datum ännu. Dåligt tycker jag, dett har vi sett fram emot så länge nu. Jaja dte är bara att hålla tummarna.

Isak ramlade idag oxå, nej det är ingen fara. Han slog i hakan i marken när vi lekte. Rullade iväg en boll och han fick ngt ryck och var tvungen att ruska ordentligt på huvudet, å han har ju inte den bästa balansen så han drattade omkul rätt på käften. Såg rätt komiskt ut, det för först när han kom springande med sin älskade boll i munnen som jag såg att det droppade blod från hakan, stackars liten, men inte brydde han sig om det =) Bara jag som ville sätta ett litet plåster, hahaha nej skoja bara. nu har han en söt liten bula.

Verkar i alla fall som att våren kommit hit till staden som gud glömde och om en månad är det dags för utställning på travet här i stan. Förra året gick det fin fint, vetkl 1, bhkl 2, ck....an blev ju BIR veteran, men eftersom dt oftast är så att han är allena i sin klass så brukar det ju bli så =) hahaha men det håller vi tyst om. kul är det i alla fall för det är en sån stor tävling med så många olika raser att titta på. Så nu hoppas vi bara på finr väder så att vi kan ta med go fika  bara mysa. Självklart ska Soya med husse & Matte med (Gurra o maria) och Mia ska givetvis oxå med å hejja på oss=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0